Gastronomi turizmi potansiyeli açısından TRB1 bölgesi yöresel yemeklerinin değerlendirilmesi içerikli kitap bölümüdür.
Organizational green behavior in tourism enterprises başlıklı kitap bölümüdür.
Sustainable gastronomy tourism with geographical indications başlıklı kitap bölümüdür.
Kilis mutfak kültürü hakkında yazılmış kitap bölümüdür.
Importance of events and festivals in creating destination image hakkında kitap bölümüdür.
Sürdürülebilir turizm kapsamında coğrafi işaretli ürünler ve somut olmayan kültürel miras: Doğu Anadolu Bölgesi örneği başlıklı kitap bölümüdür.
Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Geleneksel Kış Hazırlıkları: Kilis Mutfağı Örneği içerikli kitap bölümüdür.
Turizm işletmelerinde farklılık yönetiminin çalışmaya tutkunluk üzerine etkisi hakkında kitap bölümüdür.
Doğu Anadolu Bölgesi yöresel mutfağında kete ve kömbe üzerine bir araştırma içeren kitap bölümüdür.