Doğu Anadolu Bölgesi yöresel mutfağında kete ve kömbe üzerine bir araştırma içeren kitap bölümüdür.
Eser Adı (dc.title) | Her yönüyle turizm araştırmaları-2 |
Editör/Editörler (dc.contributor.editor) | Özlem ALTUNÖZ |
Editör/Editörler (dc.contributor.editor) | Ercan KARAÇAR |
Yazar (dc.contributor.author) | Melda AKBABA |
Yazar (dc.contributor.author) | Gamze ÖZEL |
Yayıncı (dc.publisher) | Çizgi Kitabevi Yayınları |
Tür (dc.type) | Kitap Bölümü |
Özet (dc.description.abstract) | Doğu Anadolu Bölgesi yöresel mutfağında kete ve kömbe üzerine bir araştırma içeren kitap bölümüdür. |
Kayıt Giriş Tarihi (dc.date.accessioned) | 2024-05-31 |
Açık Erişim Tarihi (dc.date.available) | 2024-05-31 |
Yayın Yılı (dc.date.issued) | 2023 |
Tek Biçim Adres (dc.identifier.uri) | https://hdl.handle.net/20.500.11784/2369 |
ISBN (dc.identifier.isbn) | 9786253961923 |
Yayın Dili (dc.language.iso) | TR |
Konu Başlıkları (dc.subject) | Doğu Anadolu Bölgesi |
Konu Başlıkları (dc.subject) | Yöresel Mutfak |
Konu Başlıkları (dc.subject) | Kete ve Kömbe |
Atıf için Künye (dc.identifier.citation) | Doğu Anadolu Bölgesi Yöresel Mutfağında Kete ve Kömbe Üzerine Bir Araştırma, AKBABA MELDA, ÖZEL GAMZE, Yayın Yeri:Çizgi Kitabevi Yayınları, Editör:Altunöz Özlem, Karaçar Ercan, Basım sayısı:1, Sayfa sayısı:139, ISBN:978-625-396-192-3, Bölüm Sayfaları:58 -72 |
İlk Sayfa Sayısı (dc.identifier.startpage) | 58 |
Son Sayfa Sayısı (dc.identifier.endpage) | 72 |
Bölüm Başlığı (dc.source.Bolumbasligi) | Doğu Anadolu Bölgesi Yöresel Mutfağında Kete ve Kömbe Üzerine Bir Araştırma |