Gastronomi turizmi potansiyeli açısından TRB1 bölgesi yöresel yemeklerinin değerlendirilmesi içerikli kitap bölümüdür.
Eser Adı (dc.title) | Sosyal, beşeri ve idari bilimler alanında akademik araştırma ve derlemeler-I |
Editör/Editörler (dc.contributor.editor) | Osman KARKACIER |
Editör/Editörler (dc.contributor.editor) | Mehmet KORKMAZ |
Yazar (dc.contributor.author) | Gamze ÖZEL |
Yazar (dc.contributor.author) | Melda AKBABA |
Yayıncı (dc.publisher) | Platanus Publishing |
Tür (dc.type) | Kitap Bölümü |
Özet (dc.description.abstract) | Gastronomi turizmi potansiyeli açısından TRB1 bölgesi yöresel yemeklerinin değerlendirilmesi içerikli kitap bölümüdür. |
Kayıt Giriş Tarihi (dc.date.accessioned) | 2024-05-31 |
Açık Erişim Tarihi (dc.date.available) | 2024-05-31 |
Yayın Yılı (dc.date.issued) | 2023 |
Tek Biçim Adres (dc.identifier.uri) | https://hdl.handle.net/20.500.11784/2368 |
ISBN (dc.identifier.isbn) | 978-625-6517-42-4, |
Yayın Dili (dc.language.iso) | TR |
Konu Başlıkları (dc.subject) | Gastronomi Turizmi |
Konu Başlıkları (dc.subject) | TRB1 Bölgesi |
Konu Başlıkları (dc.subject) | Yöresel Yemek |
Atıf için Künye (dc.identifier.citation) | Gastronomi Turizmi Potansiyeli Açısından TRB1 Bölgesi Yöresel Yemeklerinin Değerlendirilmesi, ÖZEL GAMZE, AKBABA MELDA, Yayın Yeri:Platanus Publishing, Editör:KARKACIER Osman, KORKMAZ Mehmet, Basım sayısı:1, Sayfa sayısı:631, ISBN:978-625-6517-42-4, Bölüm Sayfaları:509 -528 |
İlk Sayfa Sayısı (dc.identifier.startpage) | 509 |
Son Sayfa Sayısı (dc.identifier.endpage) | 528 |
Bölüm Başlığı (dc.source.Bolumbasligi) | Gastronomi Turizmi Potansiyeli Açısından TRB1 Bölgesi Yöresel Yemeklerinin Değerlendirilmesi |