Current issues in tourism and hospitality management

Sustainable gastronomy tourism with geographical indications başlıklı kitap bölümüdür.

Erişime Açık
Görüntülenme
2
31.05.2024 tarihinden bu yana
İndirme
1
31.05.2024 tarihinden bu yana
Son Erişim Tarihi
16 Haziran 2024 19:03
Google Kontrol
Tıklayınız
Tam Metin
Tam Metin İndirmek için tıklayın Ön izleme
Detaylı Görünüm
Eser Adı
(dc.title)
Current issues in tourism and hospitality management
Editör/Editörler
(dc.contributor.editor)
İrfan YAZICIOĞLU
Editör/Editörler
(dc.contributor.editor)
Özgür YAYLA
Editör/Editörler
(dc.contributor.editor)
Ali SOLUNOĞLU
Yazar
(dc.contributor.author)
Melda AKBABA
Kurum Dışı Yazarlar
(dc.contributor.other)
Mehmet Mert PASLI
Yayıncı
(dc.publisher)
Strategic Researches Academy (SRA) Academic Publishing
Tür
(dc.type)
Kitap Bölümü
Özet
(dc.description.abstract)
Sustainable gastronomy tourism with geographical indications başlıklı kitap bölümüdür.
Kayıt Giriş Tarihi
(dc.date.accessioned)
2024-05-31
Açık Erişim Tarihi
(dc.date.available)
2024-05-31
Yayın Yılı
(dc.date.issued)
2019
Tek Biçim Adres
(dc.identifier.uri)
https://hdl.handle.net/20.500.11784/2385
ISBN
(dc.identifier.isbn)
9786056970917
Yayın Dili
(dc.language.iso)
EN
Konu Başlıkları
(dc.subject)
Sustainable Gastronomy Tourism
Konu Başlıkları
(dc.subject)
Geographical Indications
Atıf için Künye
(dc.identifier.citation)
Sustainable Gastronomy Tourism With Geographical Indications: The Case of Black Sea Region in Turkey, PASLI MEHMET MERT,AKBABA MELDA, Yayın Yeri:Strategic Researches Academy (SRA) Academic Publishing, Editör:İrfan Yazıcıoğlu, Özgür Yayla, Ali Solunoğlu, Basım sayısı:1, Sayfa sayısı:317, ISBN:978-605-69709-1-7, Bölüm Sayfaları:181 -192
İlk Sayfa Sayısı
(dc.identifier.startpage)
181
Son Sayfa Sayısı
(dc.identifier.endpage)
192
Bölüm Başlığı
(dc.source.Bolumbasligi)
Sustainable gastronomy tourism with geographical indications
Analizler
Yayın Görüntülenme
Yayın Görüntülenme
Erişilen ülkeler
Erişilen şehirler
Akademisyen kullanım kılavuzuna erişmek için buraya tıklayınız
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms