Sustainable gastronomy tourism with geographical indications başlıklı kitap bölümüdür.
Eser Adı (dc.title) | Current issues in tourism and hospitality management |
Editör/Editörler (dc.contributor.editor) | İrfan YAZICIOĞLU |
Editör/Editörler (dc.contributor.editor) | Özgür YAYLA |
Editör/Editörler (dc.contributor.editor) | Ali SOLUNOĞLU |
Yazar (dc.contributor.author) | Melda AKBABA |
Kurum Dışı Yazarlar (dc.contributor.other) | Mehmet Mert PASLI |
Yayıncı (dc.publisher) | Strategic Researches Academy (SRA) Academic Publishing |
Tür (dc.type) | Kitap Bölümü |
Özet (dc.description.abstract) | Sustainable gastronomy tourism with geographical indications başlıklı kitap bölümüdür. |
Kayıt Giriş Tarihi (dc.date.accessioned) | 2024-05-31 |
Açık Erişim Tarihi (dc.date.available) | 2024-05-31 |
Yayın Yılı (dc.date.issued) | 2019 |
Tek Biçim Adres (dc.identifier.uri) | https://hdl.handle.net/20.500.11784/2385 |
ISBN (dc.identifier.isbn) | 9786056970917 |
Yayın Dili (dc.language.iso) | EN |
Konu Başlıkları (dc.subject) | Sustainable Gastronomy Tourism |
Konu Başlıkları (dc.subject) | Geographical Indications |
Atıf için Künye (dc.identifier.citation) | Sustainable Gastronomy Tourism With Geographical Indications: The Case of Black Sea Region in Turkey, PASLI MEHMET MERT,AKBABA MELDA, Yayın Yeri:Strategic Researches Academy (SRA) Academic Publishing, Editör:İrfan Yazıcıoğlu, Özgür Yayla, Ali Solunoğlu, Basım sayısı:1, Sayfa sayısı:317, ISBN:978-605-69709-1-7, Bölüm Sayfaları:181 -192 |
İlk Sayfa Sayısı (dc.identifier.startpage) | 181 |
Son Sayfa Sayısı (dc.identifier.endpage) | 192 |
Bölüm Başlığı (dc.source.Bolumbasligi) | Sustainable gastronomy tourism with geographical indications |