Detaylı Arama

İptal
Bulunan: 14 Adet 0.001 sn
- Eklemek veya çıkarmak istediğiniz kriterleriniz için 'Dahil' / 'Hariç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Sorgu satırları birbirine 'VE' bağlacı ile bağlıdır.
- İptal tuşuna basarak normal aramaya dönebilirsiniz.
Filtreler
Filtreler
Bulunan: 14 Adet 0.001 sn
Ambargo Durumu [1]
Tam Metin [1]
Yayın Yılı [1]
Yayın Dili [3]
Tez Danışmanı [1]
Tür [1]
Erişime Açık

Academic Integration of Kilis 7 Aralık University’s International Students into the Higher Education System

İbrahim EFE | MUHAMMED MÜCAHİD DALKILIÇ | YUSUF AVAR

Understanding international university students’ integration levels and problems contribute to filling a huge vacuum in the research on refugees, which frequently overlooks the experiences of specific groups. Similarly, higher education policies rarely pay attention to or include the perspectives of international students. As a result, by considering the experiences of K7AU’s international students -the majority of whom are refugees- the current study will shed light on the problems they face. This paper presents the findings of a research project (BAP Project: .22.001) intending to evaluate h ...Daha fazlası

Erişime Açık

Çeşitli elmaların aroma bileşikleri ve kalite özellikleri

Gülcan KOYUNCU | Tuğba KILIÇ

Bu çalışmada; Starking Delicious, Amasya, Granny Smith ve Golden Delicious elma çeşitlerinin kalite özellikleri ve aroma profilleri belirlenmiştir. Titre edilebilir asitliği en yüksek ve pH değeri en düşük olan elma Granny Smith iken kurumadde ve suda çözünür kurumadde (SÇKM) değeri en yüksek olan Amasya elmasıdır. Aroma, elmalar için önemli bir kalite kriteridir ve tüketici beğenisinde büyük rol oynamaktadır. Elmaların aroma bileşimi headspace yöntemi ile gaz kromatografisi-kütle spektrometrisi (GC-MS)’nde belirlenmiştir. Elmalarda 24 ester, 5 yüksek alkol, 1 aldehit, 1 terpen ve 9 tanımlanam ...Daha fazlası

Akademisyen kullanım kılavuzuna erişmek için buraya tıklayınız
Tamam

creativecommons
Bu site altında yer alan tüm kaynaklar Creative Commons Alıntı-GayriTicari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
Platforms