International Eurosian Conference On Biotechnology and Biochemistry'de yayınlanan bildirdir.
Eser Adı (dc.title) | Berberis crataegina meyvesinin total oksidan/antioksidan seviye ve stenotrophomonas maltophilia üzerine etkisinin araştırılması |
Kurum Dışı Yazarlar (dc.contributor.other) | Mehmet ÖZASLAN |
Kurum Dışı Yazarlar (dc.contributor.other) | İbrahim Halil KILIÇ |
Kurum Dışı Yazarlar (dc.contributor.other) | Bekir ÇAKMAK |
Kurum Dışı Yazarlar (dc.contributor.other) | Mustafa KÖROĞLU |
Yayıncı (dc.publisher) | International Eurosian Conference On Biotechnology and Biochemistry |
Tür (dc.type) | Bildiri |
Açıklama (dc.description) | International Eurosian Conference On Biotechnology and Biochemistry'de yayınlanan bildirdir. |
Kayıt Giriş Tarihi (dc.date.accessioned) | 2023-08-08 |
Tek Biçim Adres (dc.identifier.uri) | https://hdl.handle.net/20.500.11784/2283 |
Yayın Dili (dc.language.iso) | TR |
Yazar (dc.contributor.author) | Ayla DEVECİ |
Atıf için Künye (dc.identifier.citation) | Deveci A.,Özaslan M.,Kılıç İ.H.,Çakmak B.,Köroğlu M.Berberis crataegina Meyvesinin Total Oksidan/Antioksidan Seviye ve Stenotrophomonas maltophilia Üzerine Etkisinin Araştırılması,International Eurosian Conference On Biotechnology and Biochemistry, 2020. |